Stryn Experience

Den komplette tur for å se alt!

Stryn Experience er den komplette tur hvis du vil se alt i området! Fra Stryn base klatrer vi utover fjorden og flyr østover over Lovatnet og runder Skålatårnet, deretter en rask tur over fjellet ned mot Oppstrynsvatnet og idyliske Hjelle. Videre kjører vi inn i fjellheimen over Strynefjellstunnelene og nordover mot Dalsnibba som ligger majestetisk på oversiden av Geiranger. Vi glir ned mot fjorden og ser fossefallene og gårdene i fjellsidene mens vi fortsetter ut fjorden og legger kursen nordover øst for Sunnmørsalpene mot Åndalsnes.

Inn mot Romsdalen ser vi en av Norges mest kjente fjellvegger, Trollveggen. En rolig sveip forbi denne mørke og trolske veggen før kursen settes sydover mot Tafjord. Videre fortsetter vi nedover dalen med stø kurs mot Jostadalsbreen. På veien får vi god utsikt til Stryn Sommerski og regionens høyeste fjelltopp, Lodalskåpa med 2.083 moh.

Vi kjører videre over Jostadalsbreen via Kjenndalen og deretter landemerket Briksdalen. Fra Briksdalen er vi tilbake i kjente trakter nordover i Oldedalen. Vi glir gjennom dalen over Oldevatnet mens vi passerer mellom Klovane og Sisiliekruna, før vi lander på Stryn base proppfulle av nye minner på kamera og i sinnet.

Store deler av turen er nasjonalpark med minstehøyde på 1.000 fot.

Klar for vestlandets kanskje råeste tur?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.