Geiranger Experience

Den komplette tur for å se alt av Geiranger og omegn!

Glaicer Experience er den komplette tur hvis du vil se alt området har å by på! Fra Tyvaneset klatrer vi utover fjorden og flyr østover over Lovatnet og runder Skålatårnet. Vi kjører en rask tur over fjellet ned mot Oppstrynsvatnet og idyliske Hjelle. Deretter inn i fjellheimen over Strynefjellstunnelene og nordover mot Dalsnibba som ligger majestetisk på oversiden av Geiranger.

Videre glir vi ned mot fjorden med majestetiske fossefall og gårder langs de bratte fjellsidene. Vi fortsetter ut fjorden og legger kursen nordover øst for Sunnmørsalpene mot Åndalsnes. Inn mot Romsdalen ser vi en av Norges mest kjente fjellvegger, Trollveggen. Vi tar en rolig sveip forbi denne mørke og trolske veggen før kursen settes sydover mot Tafjord.

Vi fortsetter nedover dalen med stø kurs mot Jostadalsbreen. På veien får vi god utsikt til Stryn Sommerski og regionens høyeste fjelltopp, Lodalskåpa med 2.083 moh. Vi kjører over Jostadalsbreen via Kjenndalen og deretter landemerket Briksdalen. Fra Briksdalen er vi tilbake i kjente trakter nordover i Oldedalen. Vi glir gjennom dalen over Oldevatnet mens vi passerer mellom Klovane og Sisiliekruna før vi lander på Tyvaneset proppfulle av nye minner på kamera og i sinnet.

Dette er samme tur som Glacier Experience, men med Geiranger som utgangspunkt. Store deler av turen er nasjonalpark med minstehøyde på 1.000 fot. Klar for vestlandets kanskje råeste tur?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.